Ви зараз переглядаєте День цивільного захисту

День цивільного захисту

4 червня 2021 року в КЗ «Дубенський фаховий медичний коледж» РОР був проведений День цивільного захисту, під час якого було проведене комплексне об’єктивне тренування з педагогами та студентами з теми «Виникнення пожежі на території коледжу».

IMG_20210604_111752

Разом з рятувальниками Головного управління ДСНС було здійснено перевірку готовності студентів викладачів, працівників до проведення евакуаційних заходів за сигналами оповіщення.

Працівники управління продемонстрували пожежно-технічне обладнання призначене для ліквідації надзвичайних ситуацій та порятунку людей. Також нагадати студентам правила пожежної безпеки, заходи безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів. Під час навчання було практично відпрацьовано порядок дій на початковій стадії пожежі використання вогнегасників, можливість аварійного знеструмлення об’єкту.

IMG_20210604_112215

IMG_20210604_111939Проведені об’єктові тренування показали належний рівень відпрацьованості дій учасників освітнього процесу у випадку виникнення надзвичайних ситуацій.

Відпрацьовані елементи Дня цивільного захисту дали змогу сформувати практичні навички при повідомленні про загрозу, а також продемонструвати весь комплекс робіт з ліквідації пожежі задля збереження і захисту здоров’я та життя.