КАБІНЕТ ФІЗИЧНОГО ВИХОВАННЯ

       В Дубенському фаховому медичному коледжі велику увагу приділяється розвитку фізичної культури та спорту.

 

       Фізичне виховання – система заходів, спрямованих на зміцнення здоров’я людини, загартування організму, розвиток фізичних можливостей, рухових навиків і вмінь. Його завданням є створення оптимальних умов для забезпечення належного фізичного розвитку особистості, збереження її здоров’я, отримання знань про особливості організму.    

        Заняття з фізичного виховання проводяться з урахуванням віку, статі та стану  здоров’я і рівня фізичної підготовленості студентів. Важливе значення має регулярний лікарський контроль за здоров’ям вихованців.

        Важливим напрямком у організації навчально – спортивної роботи є заняття у спортивних секціях. При організації враховуються інтереси студентів, характер діяльності, можливості та умови.

Керівник фізичного виховання  та спорту в коледжі  

Ружнілов Віктор Олексійович,

відмінник освіти України , який за вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту серед студентської та учнівської молоді нагороджений громадським рейтингом « Кришталевий жолудь ».

Фізичну культуру та фізичне виховання викладають викладачі вищої категорії

Леньо Валерій Ярославович та

Фик Михайло Михайлович.

Викладачі фізичного виховання коледжу відзначені почесними грамотами Міністерства освіти та науки України, Міністерства охорони здоров’я України, обласною та районними держадміністраціями, міською радою.  

В кабінеті фізичного виховання за останні роки зібрано понад 100 нагород за досягнення в спорті.