Відділення за ліцензованими спеціальностями «Лікувальна справа» та «Акушерська справа»  у 2022/2023н.р. реалізує освітньо-професійні програми «Лікувальна справа» та «Акушерська справа», спеціальності 223 Медсестринство фахової передвищої  освіти.

      

 

Очолює відділення

викладач вищої кваліфікаційної категорії

ВАСИЛЕВИЧ

Іванна Миколаївна 

  

  

 

   Найпрестижнішою серед вступників є професія фельдшера. Її можна здобути опанувавши освітньо-професійну програму «Лікувальна справа». Висока якість освітньої та професійної підготовки в коледжі дає можливість випускникові мати попит не тільки на вітчизняному, але і на міжнародному ринку праці. Фельдшер – це людина з широким світоглядом, що добре орієнтується не тільки в своїй професії, але і в проблемах охорони здоров’я і соціальній сфері в цілому.  

   Фельдшер надає першу долікарську, екстрену і невідкладну медичну допомогу хворим і потерпілим, проводить заходи щодо профілактики і зниження захворюваності, розробляє лікувально-профілактичні і санітарно-гігієнічні заходи і бере участь у їхньому проведенні.

   Професійне призначення – робота на станціях швидкої медичної допомоги, в амбулаторіях загальної практики сімейної медицини, лікарняних закладах, профілактичних установах окремого типу, диспансерах, закладах переливання крові, курортних закладах, профілактичних та епідеміологічних.

   Обравши освітньо-професійну програму «Акушерська справа», ви порините у світ знань про народження дитини, станете причетними до великої таємниці природи. Саме тому акушерка/акушер повинна мати чіткі знання, бути чуйною, тактовною, здатною швидко приймати вірні рішення, контролювати ситуацію, щоб природний процес пройшов без ускладнень. Ця професія завжди потрібна і актуальна, адже основна місія жінки – народження дитини.

   Професійне призначення – робота в полових будинках, гінекологічних відділеннях, жіночих консультаціях, в амбулаторіях загальної практики сімейної  медицини.

Допоможуть у професійній діяльності такі риси як доброзичливість, вміння спілкуватися, зосереджувати та розподіляти увагу, відповідальність, організованість, здатність ефективно діяти в  екстремальних ситуаціях.

Напрями діяльності відділення:

  • Освітня діяльність, спрямованна на розвиток загальних та формування професійних компетентностей;
  • Якісна практична підготовка на базі тренінгових кабінетів;
  • Створення ефективного середовища для формування індивідуальної освітньої траєкторії здобувачів;
  • Застосування інноваційних методів навчання та викладання;
  • Забезпечення безпечного освітнього середовища;
  • Студентоцентрований підхід;
  • Розвиток соціальних навичок;
  • Популяризація академічної доброчесності;
  • Розвиток соціального партнерства із стейкхолдерами;
  • Волонтерська діяльність;
  • Співпраця із закладами освіти України;
  • Практична підготовка на базі закладів охорони здоров’я м.Дубно;
  • Інноваційний веб-простір: веб-сайт коледжу, електронна пошта, облікові записи у Instagram, Facebook, освітній контент МOODLE, віртуальні кабінети Google Meet, безпровідна мережа передачі даних Wi-Fi.

Контактна інформація:

Поштова адреса: 35603, м.Дубно, вул. К. Острозького, 25.

        Контактний телефон: (03656) 3-23-82, (03656) 3-23-72

E-mail: dubnomed@ukr.net

        Сайт коледжу: www. dmk.edu.ua

Instagram: @med_college_dubno

Facebook: www.facebook.com/group/386282455928759