Ви зараз переглядаєте З турботою про млинівчан

З турботою про млинівчан

Започаткована студентами ВП «Дубенський фаховий медичний коледж» КЗВО «Рівненська медична академія» РОР ініціатива «Всетурбота: діємо для здоров’я» знайшла своє продовження на Млинівщині.

Викладачі та студенти коледжу з радістю відгукнулися на запрошення селищної ради Млинова та в рамках заходів, присвячених Всесвітньому дню здоров’я, 12 квітня 2024 року провели моніторинг фізичних показників здоров’я млинівчан.

Виїзний пункт моніторингу працював поблизу селищного ринку. Усі охочі мали змогу безкоштовно отримати найпростіші медичні послуги: виміряти артеріальний тиск, температуру тіла, сатурацію киснем крові, визначити свій зріс та вагу.  Приємно зауважити, що все більше і більше людей стають  відповідально ставитися до свого здоров’я. Послугами пункту прийшли скористатися як літні люди, так і молодь. Студенти медичного коледжу, окрім проведення процедур, розповсюджували серед перехожих інформаційні буклети та пропагували здорове харчування, активний відпочинок, рухову активність, здоровий спосіб життя.