Ви зараз переглядаєте Всетурбота: діємо для здоров’я

Всетурбота: діємо для здоров’я

Щорічно 7 квітня світ відзначає World Health Day або Всесвітній день здоров’я. Це одна з важливих соціальних дат, метою якої є нагадування про право кожної людини на доступ до якісних медичних послуг, наголошення на важливості здоров’я в нашому житті, залучення суспільства до вирішення фізичних й ментальних проблем, підвищення поінформованості про різноманітні захворювання, надання рекомендацій щодо поліпшення самопочуття, заклик до здорового харчування, фізичної активності, регулярних медичних обстежень, здорового способу життя.
Відзначення Всесвітнього Дня здоров’я щорічно супроводжується проведенням різноманітних заходів, спрямованих на підвищення свідомості громадян у питаннях підтримки власного здоров’я. До таких подій долучається і колектив ВП «Дубенський фаховий медичний коледж» КЗВО «Рівненська медична академія».
8 квітня 2024 року студенти коледжу спільно з викладачами Наталією Іванівною ТКАЧУК та Надією Романівною КРАВЕЦЬ реалізували ініціативу «Всетурбота: діємо для здоров’я», у рамках якої проводили усім бажаючим моніторинг фізичних показників здоров’я: вага, зріст, артеріальний тиск, температура тіла, сатурація. Пункт моніторингу працював на Майдані Незалежності поряд з Будинком дітей та молоді.
Майбутні медичні працівники дякують усім, хто небайдужий до власного самопочуття та скористався можливістю безкоштовної медичної послуги, і закликають співгромадян турбуватися про власне здоров’я — це сучасно, актуально та відповідально!