Ви зараз переглядаєте Брейн-ринг “ФАРМ. ЕРУДИТ”
created by InCollage

Брейн-ринг “ФАРМ. ЕРУДИТ”

Одним із позааудиторних заходів, який найбільше заохочує та викликає інтерес студентів до вивчення фармакології та медичної рецептури стала підготовка та проведення брейн-рингу “ФАРМ. ЕРУДИТ”.

У змаганні брали участь студенти других курсів освітньо-професійної програми «Лікувальна справа», які змагалися в наступних конкурсах: експрес-опитування «Мозковий штурм», «Допиши фразу», в якому студентам потрібно завершити визначення. В конкурсі «Чорна скринька» учасникам пропонували вгадати за описом  лікарський препарат, який знаходився у чорній скринці. Під час батлу  «Запитання в конвертах»  учасники команд по черзі витягували  по одному  конверту із фармакологічними задачами. Вирішальним став конкурс кросвордів.

Брейн-ринг “ФАРМ. ЕРУДИТ” мав на меті розвивати логічне мислення, кмітливість, винахідливість у нестандартних ситуаціях з ігровими моментами, з елементами змагання. Викладач Козачук Яна Леонідівна намагалась навчити студентів компетентно висловлювати власні думки, відстоювати свою точку зору, прагнення до самовдосконалення та виховати активність, зібраність, почуття відповідальності, вміння співпрацювати в колективі, бажання проявити свої знання з фармакології та медичної рецептури.

created by InCollage
created by InCollage