Ви зараз переглядаєте Обласне методичне об’єднання викладачів фізичного виховання

Обласне методичне об’єднання викладачів фізичного виховання

18 травня 2023 року у нашому коледжі в очному форматі відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів фізичного виховання закладів фахової передвищої освіти з теми “Впровадження інноваційних технологій на заняттях з фізичного виховання в сучасному освітньому процесі”. До участі в методичному об’єднанні долучилося 22 представники закладів фахової передвищої освіти області.
Із вітальним словом до учасників засідання звернулись директор коледжу Ж.М.Кислюк; методист Ради директорів закладів фахової передвищої освіти, Заслужений працівник освіти України В.К.Процюк; голова методичного об’єднання викладачів фізичного виховання закладів фахової передвищої освіти О.М. Кірілков. У своїх виступах вони звернули увагу на актуальні питання організації занять з фізичного виховання та роботи методичного об’єднання під час воєнного стану в країні.
Цікаво та змістовно відповідно до власного досвіду висвітлив питання створення умов для поліпшення фізичної підготовленості
студентів та їх здоров’я викладач фізичного виховання Леньо Валерій Ярославович.
З цікавою та змістовною доповіддю про психологічну самодопомогу, її важливість для педагогічних працівників виступила практичний психолог коледжу Сухенюк Анна Петрівна.
Учасники методичного об’єднання також змогли навчитися надавати домедичну допомогу при станах, що загрожують життю під час тренінгу, який провели викладач хірургії Палійчук Р.І. та студенти IV курсу Дикса Максим та Кононов Богдан.
Засідання відбулося в діловій та доброзичливій атмосфері. По завершенню роботи засідання викладачі отримали сертифікати
учасника семінару-практикуму. Директор коледжу Ж.М.Кислюк висловила подяку всім учасникам методичного об’єднання, які знайшли можливість і бажання долучитись до роботи семінару, викладачам фізичного виховання коледжу, які організували та провели цей захід.
Дякуємо колегам за змістовну роботу, професійне спілкування, думки та ідеї. Всім перемоги, здоров’я, творчого натхнення,
плідної співпраці!