Ви зараз переглядаєте Чорнобиль – біль України

Чорнобиль – біль України

26 квітня 1986 року….Чорною та гіркою увійшла ця дата в історію людства. На благодатній землі українського Полісся, майже в центрі Європи, сталася аварія, яку  вважають найбільшою в світі техногенною  катастрофою.

Ось уже 37 років біль і тривога Чорнобиля залишається в наших серцях. Ці відчуття змушують кожного зупинитися і озирнутися в той страшний 1986-й … Але Чорнобиль – не лише велика трагедія, а символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків.

Чорнобиль – це мука і трагедія, це подвиг і безсилля, це пам’ять, це нестерпний біль нашої нації.

Організатор  культурно- дозвіллєвої діяльності  Бойко Л.М.  зі студентами другого курсу провели виховний захід до  річниці аварії на Чорнобильській АЕС «Той чорний квітень не забути нам повік» для студентів I-II курсів. Керівник академічної групи АЛ-309 Ткачук Н.І  провела інформаційну годину “Чорнобиль – біль України” для студентів третіх курсів.

Студентам фахового медичного коледжу важливо вже зараз усвідомити глибоку відповідальність перед державою, людьми, перед обраною професією і в майбутньому, за першим покликанням серця, бути готовим прийти на допомогу.