Ви зараз переглядаєте Тиждень циклової комісії природничо-наукових дисциплін.

Тиждень циклової комісії природничо-наукових дисциплін.

З 27.03.2023 по 31.03.2023 у Дубенському фаховому медичному коледжі проходив тиждень циклової комісії природничо-наукових дисциплін. Викладачами  та студентами були підготовлені різні завдання, які оптимізують спілкування студентів, активізують пізнавальну діяльність, розвивають логічне мислення, увагу, пам’ять, вчать нестандартно сприймати графічне зображення.

Швидко Юлія Володимирівна разом зі студентами підготували цікаві анатомічні ребуси.

В.О. Сухомлинський писав: «У грі розвиваються творчі здібності особистості. Без гри нема і не може бути повноцінного розумового розвитку. Гра – це іскра, яка запалює вогонь допитливості».

 Сідорчук Тетяна Олександрівна зі студентами освітньої програми «Лікувальна справа» організувала конкурс на кращий кросворд з навчальної дисципліни «Фізіологія людини» для повторення і закріплення вивченого матеріалу.

Викладач Крисько Ірина Олександрівна   разом із студентам ІІ підгрупи БЛ- 209 групи організувала екскурсію до аптеки для ознайомлення з роботою аптечного закладу. Здобувачів освіти було ознайомлено з правилами зберігання лікарських засобів, засобів гігієни, лікарської рослинної сировини.

Василевич Іванна Миколаївна провела студентську конференцію до Всесвітнього Дня рідкісних захворювань «Рідкісне право жити». Під час конференції студенти представили доповіді про рідкісні захворювання,  їх вплив на життя пацієнтів, розвиток досліджень, необхідних для безпечної, ефективної терапії та лікування орфанних захворювань. Цікавими та змістовними були виступи  студентів ІІ курсу освітньої програми «Лікувальна справа» Рогаль Анни, Дацюк Юліанни, Логвинчук Валерії, Панасюк Тетяни, Шнайдрук Крістіни, Фролової Дарини, Боднарук Вікторії, Горчук Злати, Коваленко Поліни, Королюк Анни.