Ви зараз переглядаєте Чим небезпечний “ПВК Редан”?

Чим небезпечний “ПВК Редан”?

У нашому коледжі практичним психологом Анною Сухенюк та Начальником сектора ювенальної превенції Дубенського РВП майором поліції Юлією Пасічник була проведена інформаційно-превентивна бесіда зі студентами І-ІІ курсів щодо молодіжної субкультури «ПВК Редан» та її агресивних проявів у молодіжному середовищі.

Юлія Пасічник розповіла про спалахи цього руху у нашому місті та про відповідальність неповнолітніх, їх батьків щодо вчинення неправомірних дій.

Практичний психолог проінформувала студентів про інформаційну безпеку в мережі Інтернет, застерегла їх від негативного впливу та маніпуляцій, ризикованих дій, які можуть нашкодити в майбутньому.

Завідувач відділення за спеціальностями «Лікувальна справа» та «Акушерська справа» Іванна Василевич та практичний психолог Анна Сухенюк підготували для студентів ІІІ-IV курсів інформаційні листівки щодо попередження агресивної субкультури «ПВК Редан», яка, на жаль, набирає популярності в Україні серед молоді. Метою цієї субкультури є дестабілізація внутрішньої ситуації в країні.

Закликаємо всіх бути обережними та ретельно перевіряти інформацію, яка поширюється в мережі Інтернет.