Ви зараз переглядаєте Майстер-класи та тренінги з надання домедичної допомоги при станах, що загрожують життю

Майстер-класи та тренінги з надання домедичної допомоги при станах, що загрожують життю

Дубенський фаховий медичний коледж систематично бере активну участь у майстер-класах та тренінгових заняттях для дубенчан  та мешканців Дубенського району з надання домедичної допомоги при станах, що загрожують життю.

12 травня 2022 року у приміщені Будинку дітей та молоді волонтерська група викладачів коледжу – Палійчук Ростислав Ілліч й Табачук Віталій Петрович спільно з студентами 4-го курсу провела тренування з надання домедичної допомоги в рамках навчання з охорони праці та безпеки життєдіяльності в установах та закладах освіти м.Дубно.

19 травня 2022 року,  волонтерська група викладачів та студентів коледжу (Палійчук Р.І, Табачук В.П. ) на практичному семінарі Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області «Правила безпеки під час проведення аварійно-рятувальних робіт у завалах будівель після вибухів та пожеж» презентувала програму майстер-класу з надання домедичної допомоги серцево-легеневої реанімації та домедичної допомоги при кровотечах.

 На семінарі нові знання та практичні навички отримали працівники Дубенської районної військової адміністрації та працівники Дубенського районного управління ДСНС України у Рівненській області.