Ви зараз переглядаєте День відкритих дверей 2022

День відкритих дверей 2022

  • Категорія запису:Вступ / Новини

16 січня 2022 року о 14 годині у  ВП «Дубенський фаховий медичний коледж» КЗВО «Рівненська медична академія» РОР в онлайн-форматі пройшов День відкритих дверей.
Заступник директора з навчально-виховної роботи Коба Людмила Йосипівна привітала усіх учасників зустрічі, наголосивши, що професія медика – це найшляхетніша професія, яка є на сторожі здоров’я і життя Людини.

272089715_1659505644384830_343473403668497595_n
Завідуюча відділення за ліцензованими спеціальностями «Лікувальна справа» та «Акушерська справа» Іванна Василевич розповіла про особливості освітнього процесу у коледжі та зауважила про можливість організації безпечного освітнього середовища у закладі, що досить важливо в умовах сучасної епідеміологічної ситуації в країні, адже навчання студентів проводиться невеликими групами із дотриманням усіх карантинних вимог.
Під час зустрічі, яка пройшла в активному діалозі, майбутні абітурієнти отримали можливість здійснити віртуальну екскурсію коледжем.
Секретар навчальної частини Анна Мілясевич та організатор культурно-дозвіллєвої діяльності Людмила Бойко підготували цікавий відеоролик про студентське життя в коледжі, адже не лише навчання, а й активне дозвілля, участь у соціальних ініціативах, студентських проєктах, спортивних змаганнях, мистецьких заходах , які залишаються у пам’яті студентів.
Професію медика обирають люди сильні, наполегливі, свідомі своєї мети.
Віримо, такими ви і є!
До зустрічі у нашому коледжі!!!