День знань

  • Категорія запису:Новини / Свята

IMG_7244  В країні стартує новий навчальний рік.

Перше вересня – урочистий та хвилюючий день у житті кожної людини, який завжди відрізняється яскравістю вражень і переживань, новими надіями.

IMG_7269  Сьогодні оновлені аудиторії Дубенського фахового медичного коледжу знову наповнились веселим гамором та   зустрічами святково одягнених і усміхнених студентів. Хтось з них прийшов до рідної альма-матер удруге, втретє… а, хтось – востаннє чи перше. Урочистості  з нагоди Дня знань проводились на  території студентського гуртожитку коледжу.

 Головними дійовими особами свята стали першокурсники, для яких розпочнуться нелегкі та відповідальні, але цікаві й насичені подіями  дні.

  Жанна Михайлівна Кислюк,керівник коледжу, вітаючи студентів наголосила, що саме цьому  поколінню бути розбудовниками нашої держави, 30-річчя незалежності якої відзначаємо цьогоріч.  IMG_7279

    Керівник закладу  побажала всім  присутнім злагоди і добра, відмінного навчання, підкорення нових вершин знань, добрих і надійних друзів, досягнення омріяної мети,  стати у майбутньому гідними громадянами і висококваліфікованими спеціалістами.

   Свято першого дзвоника- це родинне свято, тому радісну  атмосферу із студентами розділили і батьки та всі присутні на урочистостях.

 

Міскевич В.В.