Ви зараз переглядаєте Хто зверху?

Хто зверху?

  З 22 березня в КЗ «Дубенський фаховий медичний коледж» РОР проходить декада природничо-наукових дисциплін. 24 березня викладач Василевич І.М. організувала та провела інтелектуально-розважальну гру з біології «Хто зверху?». Команди «Клітина» та «Організм» від двох груп другого курсу спеціалізації «Лікувальна справа» змагалися в своїх знаннях з біології.

IMG_5436Гра включала сім раундів, в кожному з яких учасники проявили не лише свій рівень знань з біології, а й кміливість, витривалість, артистизм та  ерудованість. Найцікавішим був  конкурс меломанів, в якому учасники вгадували мелодії популярних пісень, в яких згадувалися біологічні об’єкти. Присутнім глядачам найбільше сподобалася вікторина, в якій  представники від обох команд мали можливість показати не лише свої знання, а й спортивні здібності. За умовами конкурсів, представників для виконання індивідуальних завдань вибирала команда суперників, що надавало грі ще більше азарту та колоритності.IMG_5261

Глядачі щиро вболівали за учасників команди, що представляли їхні групи. Перемогу отримала команда «Клітина» АЛ-209 групи, за що була нагороджена Грамотою адміністрації коледжу та солодким дарунком.

Студенти та присутні викладачі отримали  величезну кількість позитивних емоцій від такого нетрадиційного заходу.                        

Василевич І.М.