Ви зараз переглядаєте Випускники 2021 року, група АА-311

Випускники 2021 року, група АА-311

  • Категорія запису:Новини

«Викладачі відкривають двері. Входиш ти сам»

Китайська народна мудрість

«Найкращі роки – студентські». Скільки разів нам доводилось чути цю фразу від наших батьків, викладачів,  чи старших братів або сестер?

    «Чимало», – скажете ви.  

          А скільки разів вам доводилось сумніватись у цій істині? Мабуть у декілька разів більше. Адже, сидячи за конспектами, журнальчиками практики або здаючи черговий важкий екзамен, статус студента видавався не таким вже й прекрасним.

        Як не дивно, але зрозуміти, що роки навчання у Дубенському фаховому медичному коледжі  – найяскравіші у житті, ми зрозуміли лише, коли прийшли на випускний.

Це були роки радості й переживань, успіхів і невдач, зачудування і розчарування, надій і розпачу …

     Позаду…миті, які не повернеш назад.

   У коледжі  ми отримали  нові знання, здобули фах акушерки. Ми зустріли людей, які долучились до формування нашого світогляду, які подарували не лише знання та практичні навички, але й відкрили в нас інтерес  до своєї професії. Своїми мудрими думками,  своїм прикладом викладачі намагались посіяти у душах кожного з нас життєві настанови та милосердя.

    Дякуємо коледжу , викладачам, друзям і батькам за підтримку і реалізовані мрії!

 Випускники 2021 року , групи АА 311.

 

І тільки через деякий час розумієш, що студентське життя – найяскравіший і незабутній час. Багато було труднощів, але в пам’яті залишається тільки хороше. Це, звичайно, найсильніший викладацький склад.

Найголовніше у житті – залишатися Людиною. Поставити ті рамки, межі, за які твої вчинки, думки, дії не повинні переступати.

 І не тому, що студентство – це час молодості, безтурботності й свободи від батьківського контролю. Ні, насамперед це період становлення нас як Людини, коли формується власна думка й обирається власний шлях…