Про оголошення конкурсу на заміщення посади директора комунального закладу «Дубенський фаховий медичний коледж» Рівненської обласної ради

  • Категорія запису:Новини

У К Р А Ї Н А

РІВНЕНСЬКА  ОБЛАСНА  РАДА

(Шосте скликання)

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

ГОЛОВИ ОБЛАСНОЇ РАДИ

 

від 02 липня 2020 року                                                                                 №76

 

Про оголошення конкурсу на заміщення посади директора комунального закладу «Дубенський фаховий медичний коледж» Рівненської обласної ради

 

Відповідно до статті 42 Закону України «Про фахову передвищу освіту», Статуту комунального закладу «Дубенський фаховий медичний коледж» Рівненської обласної ради, враховуючи рішення обласної ради від 04.03.2014 №1142 «Про управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Рівненської області», зі змінами, у зв’язку із закінченням терміну дії контракту з директором комунального закладу «Дубенський фаховий медичний коледж» Рівненської обласної ради, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

  1.  Оголосити конкурс на заміщення посади директора комунального закладу «Дубенський фаховий медичний коледж» Рівненської обласної ради.
  2.  Виконавчому апарату обласної ради:
    1.  опублікувати оголошення про проведення конкурсу в газеті «Вісті Рівненщини» та на офіційному сайті обласної ради;
    2.  організувати прийом документів від претендентів та подати їх голові обласної ради для внесення кандидатур претендентів, які відповідають вимогам, передбаченим Законом України «Про фахову передвищу освіту», Статутом комунального закладу «Дубенський фаховий медичний коледж» Рівненської обласної ради, для рейтингового голосування.
  3. Рейтингове голосування провести 14 вересня 2020 року з 10:00 по 15:00 у приміщенні комунального закладу «Дубенський фаховий медичний коледж» Рівненської обласної ради, за адресою: м.Дубно, вул.Кн.Острозького, 25.
  4. Адміністрації комунального закладу «Дубенський фаховий медичний коледж» Рівненської обласної ради за участю представників осіб, що мають право брати участь у рейтинговому голосуванні:

4.1. затвердити порядок проведення рейтингового голосування та склад лічильної комісії з числа педагогічних та науково-педагогічних працівників, які працюють у коледжі за основним місцем роботи, виборних представників з числа інших категорій працівників, які працюють у коледжі за основним місцем роботи та виборних представників з числа студентів коледжу денної, дуальної форми здобуття освіти та розмістити відповідну інформацію на сайті коледжу;

4.2. протокол лічильної комісії про участь у голосуванні та його результати надіслати Рівненській обласній раді;

4.3. вжити інші необхідні заходи щодо організації рейтингового голосування згідно з вимогами чинного законодавства України.

5. Виконавчому апарату обласної ради забезпечити контроль за організацією рейтингового голосування.

6. Контроль за виконанням розпорядження  залишаю за собою.

 

Голова ради                                                                  Олександр ДАНИЛЬЧУК

 

img-200709093422-001 img-200709093403-001