Про основні напрямки роботи коледжної бібліотеки

СIMG_2019-10-25 11-52-19001учасний навчальний процес на 70% складається з самоосвітньої діяльності. А це означає, що у кожного студента-першокурсника повинен бути вільний доступ до інформації. Традиційно цю функцію реалізує бібліотека коледжу, адже це не просто місце зберігання книг та журналів, а надання послуг із сучасних джерел інформації, причому мова йде про медичну літературу та довідники.

25.10.2019 року для студентів БЛ109 курсу(куратор Вікторія Леньо) була проведена виховна година “Про основні напрямки роботи коледжної бібліотеки та її роль у формуванні інформаційної культури студентів та інформаційної підтримки навчального процесу”. Бібліотекар коледжу Людмила Григорівна Корольчук ознайомила першокурсників з основними функціями, завданнями і напрямками діяльності бібліотеки. Адже серед форм і методів коледжної бібліотеки ефективними є бібліотечно-бібліографічні заняття з використанням ігрових та інформаційних конкурсів. Бібліотекарем була проведена цікава вікторина « Знавець літератури». Переможець-Юлія Годжал.

IMG_2019-10-25 12-16-34У ході виховної години Людмила Корольчук формувала вміння орієнтуватися в масових інформаціях, набувати знання та навчала студентів раціональним прийомам роботи з книгою(навчальною та іншими видами літератури).Студенти та куратор групи ознайомилися з новинками художньої та професійної медичної літератури, як правильно користуватися інформаційним потенціалом і розвивати свою загальну культуру. З метою виявлення літературних інтересів було проведено анкетування.

Двері бібліотеки Дубенського медичного коледжу завжди відкриті для Вас!

Ласкаво просимо!

Завідувач бібліотеки Л.Г.Корольчук