День Знань

  • Категорія запису:Новини

IMG_1416  Свято 1 вересня завжди залишається в пам’яті кожної людини. Дехто асоціює його зі шкільними роками, комусь більше запам’ятались роки навчання в коледжі, а, може, молодий викладач більше хвилювався, коли сам вперше йшов на своє перше заняття. Втім, День знань – це всенародне свято, адже тільки завдяки знанням людина досягла сучасного розвитку.

31 серпня у Дубенському медичному коледжі, з нагоди Дня знань відбулась урочиста посвята першокурсників у студенти-медики.
Привітала студентів директор коледжу Н.О.Венгрин. Вона побажала здобувати знання, досягти своєї мети у житті, знайти взаєморозуміння з викладачами, зустріти добрих і надійних друзів. Директор наголосила, що  цей навчальний рік відкриє перед молоддю нові горизонти пізнання себе і світу, викладачів  надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.

Першокурсників привітали старшокурсники, побажали не лише здобувати знання, але бути активними та  небайдужими до життя коледжу.  На завершення для усіх присутніх прозвучали музичні вітання від учасників колективів художньої творчості і хореографічна композиція танцювального колективу «Глорія».

Для когось навчальний рік, що починається, буде першим, для когось – останнім чи черговим. Але день, яким він відкривається, однаково хвилюючий і незабутній – святковою атмосферою, барвами осінніх квітів, свіжістю оновлених аудиторій. і, звичайно, закличним дзвоником.

Нехай цьогорічний першовересень буде сонячним, несе добрий настрій у наш коледж, кожну родину!

Анастасія Шевчук, голова студентської ради

IMG_1426IMG_1424