Ви зараз переглядаєте Дубно та його міста – побратими

Дубно та його міста – побратими

16 квітня 2019 року у місті Дубні з нагоди Всесвітнього дня поріднених міст відбулось свято “Дубно та його міста-побратими”. Зважаючи на те, що Дубно має багаторічні дружні стосунки з чотирма містами , а саме — Бєлоградчик (Болгарія), Гіжицько (Польща), Соколув – Подляскій (Польща), Унічов (Чехія) – проведення такого свята вже є традиційним.  

На сцені Будинку дітей та молоді виступало чотири команди — медичного коледжу ,вищого художнього професійно-технічного училища, коледжу культури і мистецтв РДГУ та педагогічного коледжу РДГУ. Учасники  демонстрували свої знання про міста-побратими, їхні звичаї та традиції, співпрацю між порідненими містами.

Команда медичного коледжу „Лідер” складалась з семи студентів коледжу 1-3 курсів, яка представляла місто-побратим Белоградчик ( Болгарія).

Студенти медичного коледжу  підготували оригінальне представлення, запропонували свої ідеї що до оновлення проекту “Алея поріднених міст”, цікаво презентували історію і традиції Болгарії , взяли   участь у інтелектуальній грі “Дубно і його міста-побратими”.
Завершилось святкове дійство флешмобом “Давайте жити дружно”. Учасники флешмобу за допомогою кольорової ткканини утворили слово „Мир” в знак дружби та миру на нашій планеті.
Найактивніші учасники команд – учасниць  в знак ногороди від Дубенської міської ради отримала подорож по обміну досвідом в місто Гіжицько(Польща), а команди отримали Дипломи Дубенської міської ради та солодкі подарунки.

Гронь Ілона