Підвищення кваліфікації в березні

Протягом IMG_9085березня 2019 року на відділенні підвищення кваліфікації молодших спеціалістів з медичною освітою ВКНЗ «Дубенський медичний коледж» РОР підвищили кваліфікацію 54 слухачі закладів охорони здоров’я Рівненської області.
15 березня закінчився 144 годинний цикл удосконалення «Сімейна медицина», слухачами якого були медичні сестри загальної практики – сімейної медицини.Медичні сестри на заняттях, які проводили досвідчені викладачі коледжу, практикуючі лікарі набули нові та поглибили наявні теоретичні знання, оволоділи професійними навичками, що необхідні їм в щоденній роботі в центрах і амбулаторіях сімейної IMG_0750медицини.
З 18 по 29 березня відбувся цикл тематичного удосконалення «Медична інформатика». 10 медичних сестер з КНП «Центр ПМСД» Демидівської селищної ради і КНП «Центр ПМСД» Боремельської сільської ради вивчали правила користування персональним комп’ютером, освоїли програмне забезпечення ПК, роботу в інтернеті, системи обробки табличної інформації та інше. Згідно заповнених анкет, слухачі задоволені отриманими знаннями, доступною і цікавою подачею матеріалу, терпінням викладча інрофматики Поліщук В.М.
З 25 по 29 березня відбувся цикл тематичного удосконалення «Школа старшої медичної сестри – невідкладні стани» для головних, старших медичних сестер та їх резерву. 21 медична сестра мала змогу підвищитиIMG-f872ef8bfa66e1857337cdf5356e24f5-V свій професійний рівень з питань надання екстреної медичної допомоги.Заняття проходили як у вигляді лекцій, так і багато відпрацьовувалось практичних навичок.
Завершенням кожного циклу були іспити з пройденого матеріалу у формі тестового контролю, після здачі яких слухачі отримали свідоцтва.