Ви зараз переглядаєте Школа старшої медичної сестри – невідкладні стани

Школа старшої медичної сестри – невідкладні стани

  • Категорія запису:Новини

З 22 по 26 січня 2018 року на базі КЗ «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Рівненської обласної ради було проведено перший цикл тематичного удосконалення «Школа старшої медичної сестри – невідкладні стани». Тематичне удосконалення в наданні невідкладної медичної допомоги пройшли 22 головні, старша медичні сестри закладів охорони здоров’я Рівненщини та їх резерву.

Теоретичними знаннями у наданні невідкладної медичної допомоги за новими стандартами поділився заступник головного лікаря Центру з оперативної роботи та цивільного захисту населення Олег Аркадійович Ушкевич. Крім цього, медичні сестри мали змогу відпрацювати практичні навички на муляжах з серцево-легеневої реанімації та алгоритму дій при надзвичайних ситуаціях .

Також, слухачі мали змогу почути багато нового та оновили свої знання з найбільш поширених невідкладних станів у кардіології, неврології, токсикології, інфектології, психіатрії, травматології та акушерства.

До викладання були залучені провідні спеціалісти області: Качан Олена Вікторівна, Обуховська Лариса Іванівна, Миронюк Ірина Ігорівна, Дорошенко Сергій Васильович, Овсійчук Наталя Вікторівна, Бондар Сергій Петрович, Сокол Роман Васильович, Тарасюк Ірина Володимирівна, Черняк Юлія Ігорівна.

По закінченні циклу було проведено підсумкове заняття у вигляді тестування, під час якого слухачі показали відмінні результати.