Зустріч студентів з з командиром батальйону „Волинь” та іншими військовослужбовцями Збройних сил України, які є учасниками бойових дій в АТО

  • Категорія запису:Новини

IMG_20171204_1350184 грудня 2017 року в приміщенні Дубенської міської ради відбулась зустріч міського голови Василя Антонюка з командиром батальйону „Волинь” та іншими військовослужбовцями Збройних сил України, які є учасниками бойових дій в АТО.

Дізнавшись про цю зустріч Студентська рада прийняла одностайне рішення передати кошти, що раніше були зібрані на допомогу нашим захисникам, безпосереднім учасникам бойових дій. Виконати цю місію випала нагода студентам Вальчук Софії, Шмигельській Ользі та Максімову Вадиму, а також IMG_20171204_134959методисту коледжу Баранець Ользі Вікторівні.

Студенти були приємно вражені відкритістю та доброзичливістю з якою зустріли їх міський голова та оборонці України.

Нам пообіцяли, що усі кошти будуть використані з користю для Української армії, а саме: більша їх частина буде виділена задля забезпечення паливом військових автомобілів й техніки.

Вважаємо, що в умовах сьогодення необхідною є допомога тим, хто оберігає наш спокій та мирне існування. Нехай ця допомога буде і не матеріальною, однак йтиме від щирого серця. Віримо, що навіть слово має здатність зцілювати, лікувати. Тому, маючи таку нагоду, і в майбутньому будемо намагатись допомогти та підтримати наших героїв.

Студентка 3 курсу Вальчук Софія.