Козацькі розваги

  • Категорія запису:Новини

3.1

 

Козацтво – символ нашого народу, уособлення сили та мужності. Маючи глибоке історичне коріння, козацтво є популярним у всіх куточках нашої країни, знаходить відгук у серці кожного українця.

2З нагоди свята Покрови Пречистої Богородиці, покровительки і заступниці козацтва,15.1 Дня Захисника України, Дня Українського козацтва у Дубенському медичному коледжі було проведено культурно – спортивне свято

«Козацькі розваги», яке відбулося 13 жовтня в зоні відпочинку «Острівок».

Під звуки козацького маршу крокували учасники свята. В голові колони майоріли прапори: державний прапор України, прапор міста та козацькі хоругви, свято було театралізоване, отаман, кошовий та полковники були в козацьких костюмах.

13.1  Із святом усіх присутніх привітала директор коледжу, кандидат медичних наук Надія Олексіївна Венгрин.

Програмою свята «Козацькі розваги» були передбачені різноманітні конкурси, естафети, змагання. Учасники змагаючись, розважалися, визначаючи з – поміж товариства самих сильних, вправних та кмітливих.21.1

На святі панувала дружня, весела атмосфера. Гостей з Рівного, Костополя, Рокитного та усіх учасників заходу пригощали козацьким кулішем та рибною юшкою. Спортивний азарт сповнював усіх учасників «Козацьких розваг» протягом всього заходу.

По закінченню спортивно – оздоровчого заходу, суддівською колегією, було визначено переможців та призерів, яких нагородили пам’ятними призами, а перемогу здобула команда студентів АЛ – 409 груп, куратор групи Євтух Ольга Іванівна.

 

 

 

Голова ради КФК       Анастасія Присяжнюк