Зустріч з майбутніми абітурієнтами

  • Категорія запису:Новини

IMG_3835

4 грудня 2015 року у ВКНЗ “Дубенський медичний коледж” пройшов День відкритих дверей,  який зібрав потенційних абітурієнтів – учнів навчальних закладів  Рівненської, Тернопільської, Волинської та Львівської областей.  В ході проведення заходу відбулося знайомство майбутніх вступників  із навчальним закладом. З вітальним словом до присутніх звернулася  директор коледжу Надія  Венгрин, яка надала інформацію про відділення та структурні підрозділи коледжу, напрями підготовки, умови та правила вступної кампанії 2016 року. Присутні  учні та їх батьки мали можливість поставити запитання та отримати вичерпні відповіді на них. Під час зустрічі  гості познайомилися з навчальною базою закладу, а майбутні студенти  взяли участь у практичних заняттях з навчальних дисциплін професійної та практичної підготовки.

IMG_3851 IMG_3885

В рамках Дня відкритих дверей учні 9-х класів перевірили рівень своїх знань на пробному тестуванні з біології та української мови. Невимушена атмосфера спілкування абітурієнтів з представниками коледжу сприяла тому, аби допомогти молодим людям визначитися з майбутнім фахом і напрямками підготовки.
День відкритих дверей – це перший крок до Вашої освіти у нашому навчальному закладі. Тож чекаємо на Вас в новому навчальному році.