Всеукраїнська нарада директорів

  • Категорія запису:Новини

26 листопада

26 листопада у Житомирському інституті медсестринства відбулася Всеукраїнська нарада директорів медичних коледжів та училищ з питань «Створення нових спеціальностей з галузі знань охорона здоров’я».

Стратегію розвитку вищої медичної та фармацевтичної освіти у контексті реалізації положень Закону України «Про вищу освіту» окреслив завідувач сектору науки та інновацій Управління координації центрів реформ МОЗ України О.П. Волосоловець. Про актуальні питання підготовки медичних фахівців з галузі знань «Охорона здоров’я» відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 22.04.15 № 266 «Про затвердження переліку знань і спеціальностей, за якими здійснюється підготовка здобувачів вищої освіти України» виступила директор ДУ «Центральний методичний кабінет підготовки молодших спеціалістів МОЗ України» Чернишенко Тетяна Іванівна.

З питань «Виховання студентської молоді у вищих медичних та фармацевтичних навчальних закладах в сучасних умовах» виступила директор коледжу Н. Венгрин, яка окреслила проблеми та завдання виховання студентів на сучасному етапі і поділилась здобутками Дубенського медичного коледжу в контексті Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді.