«Знавці патоморфології та патфізіології»

  • Категорія запису:Новини

21.03.0118 березня 2014 р.  студенти II курсу Дубенського медичного коледжу показали свої знання в конкурсі «Знавці патоморфології та патфізіології», який проводився у рамках декади природничо-наукових дисциплін. Конкурс підготувала й провела викладач Гордійчук Любов Олександрівна. Патоморфологія та патфізіологія  належить до фундаментальних  медичних дисциплін природничо-наукової  підготовки. Знання, здобуті студентами  з даного предмету, є основою  для вивчення   клінічних дисциплін.

 У конкурсі брали участь чотири команди другого курсу, груп: Ал (9), Бл (9), Вл (9) та Ал (11). Конкурс проходив у три етапи:
– І етап – вирішення ситуаційних задач , характеристика слайдів макропрепаратів;
– ІІ етап – «суперник-супернику»;
– ІІІ етап – «правильна відповідь за хвилину».
Конкурс проходив напружено, дух суперництва і прагнення до перемоги на кожному етапі змінювали лідерів, тому складно було визначити переможця. З цим завданням блискуче справилося журі, до складу якого входили: старший викладач Легконець В.В. викладачі Коритнюк О. М. та  Гладин А. М..
Перше місце в конкурсі «Знавці патоморфології та патфізіогії» зайняли  студенти  ІІ Ал (9) групи (капітан Калушка Іванна), призові друге та третє місце розділили групи – Вл (9) (капітан: Омелян Роксолана-Марія) і Ал (11). (капітан: Лех Лілія)
Учасники команд проявили не лише глибокі знання предмету, а й здібності до творчої пошукової роботи, організаторські задатки та командний дух. Конкурс став ще однією складовою у пізнанні її величності – Медицини.

Викладач Гордійчук Л.О.